Menu Sluiten

Nieuws en Tips

LinkedIn lanceert evenementen om professionele meetings mogelijk te maken

LinkedIn-gebruikers kunnen nu hun eigen evenementpagina’s maken via het Community-paneel aan de linkerkant van de nieuwsfeed in de mobiele app.

LinkedIn legt uit:

Je moet een beschrijving, datum en tijd en een locatie opgeven. Vervolgens kan je connecties uitnodigen met behulp van filters zoals locatie, bedrijf, industrie en school. We raden je ook aan om het evenement als een post te delen voor de kracht van de feed om relevante genodigden te bereiken. Vanaf jouw evenementpagina kan je eenvoudig genodigden volgen, updates posten en communiceren met andere genodigden.

De functie maakt het gemakkelijk om vergaderingen te organiseren. En als we kijken naar het professionele karakter van LinkedIn; zal de optie ongetwijfeld van pas komen! Het is eigenlijk een beetje verrassend dat LinkedIn het tot nu toe niet heeft gelanceerd.

Zowel organisatoren als deelnemers kunnen hun connecties uitnodigen voor openbare evenementen. Maar, wanneer een evenement privé is ingesteld moet de organisator eerst toestemming geven aan de deelnemers om hun connecties uit te nodigen. Wanneer je een uitnodiging accepteert, heb je toegang tot een volledige lijst van deelnemers aan dit evenement. Het is de perfecte plek om vooraf connecties te maken met de mensen die je zal ontmoeten op het evenement.

Je kan ook deelnemen aan discussies met andere deelnemers door conversaties te posten en eraan deel te nemen in de event feed.

De optie is afgestemd op de andere tools van LinkedIn, zoals frames, die deelnemers kunnen gebruiken op hun afbeeldingen en video’s die ze online plaatsen.

Opgelet! Niet alle gebruikers kunnen deze optie al vinden, maar je kan wel worden uitgenodigd op evenementen en deze dan ook accepteren.

Heb je een eigen zaak of help je mee met de marketing van jouw organisatie? Door te investeren in kennis ben je al op de goeie weg om de kracht van sociale media te gebruiken en de naamsbekendheid van je bedrijf te verhogen. Neem contact op als wij jou kunnen verder helpen

Posted in Linkedin

Gerelateerde berichten

Wil je up-to-date blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Geen paniek! We spammen niet met onnodige mails. Laat hier je voornaam en e-mailadres achter.