Menu Sluiten

In-company trainingen

Marketing workshops voor sales-en marketingmedewerkers.

Standaard storylines zijn niet meteen ons ding. Elk bedrijf, ieder persoon is uniek en opleidingen dienen dan ook die unieke eigenschappen te gaan versterken. Een IT-partner, een producent of een éénmanszaak? Is de nood er om je gebruik van social media te gaan bijschaven of verbeteren? Met Social Lemon ga je alvast goed van start. 

Onze opleidingen kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gevolgd.

Tijd is ons kostbaarste goed en als onderneming is verloren tijd onbetaalbaar. Is een opleiding nodig maar moeilijk in te plannen? Waarom niet kiezen voor een ontbijt- of middagsessie, waarin tips & tricks voor social media gebruik op een interactieve manier worden gebracht. Jullie zorgen voor de koffiekoeken of een broodjeslunch, we brengen onze expertise en lesmateriaal mee. Of je komt met jullie team langs bij Social Lemon voor een training op maat.  

Bij 1 op 3 bedrijven is social media op de werkvloer een no-go.

Wil je deel uitmaken van de statistieken of wil je liever de individualiteit van je onderneming accentueren? We helpen je graag verder om jou en je medewerkers op een degelijke manier met social media te laten omgaan. Efficiënt werken, plannen en het vinden & schrijven van goede content. Na de sessies voorzien we jullie van feedback en kunnen we verder helpen met het reviewen van je contentplan, het organiseren van een wekelijkse brainstorm of door te gaan inspireren en motiveren.

Sociale Media Training / workshops / coaching

Zoals:

 • Het gebruik van Instagram, Facebook, Linkedin, … integreren op de werkvloer?

 • Je medewerkers klaarstomen voor Facebook en het zakelijk gebruik ervan?

 • Je medewerkers of klanten transformeren tot ambassadeurs van je bedrijf?

 • LinkedIn gebruiken om de jacht op nieuwe medewerkers te bevorderen?

 • Je sales-staff leren netwerken via LinkedIn?

 • Een interne opleiding ‘Social Media’ voor je medewerkers?

 • Leren hoe je via Facebook advertenties ook effectief meer verkoop kan gaan realiseren?

 • SEO training om de vindbaarheid van jouw bedrijfswebsite te verbeteren

Niet gevonden wat je zoekt? Geen paniek, we bieden ook Social Media opleidingen volledig op maat.  Stuur ons een mailtje met jouw wensen.  

Wist je ook dat een in-company opleiding vanaf 4 personen tot 50% goedkoper is?

Onze trainingen komen ook in aanmerking voor KMO Portefeuille wat een extra korting tot 30% betekent. (Vlaams minister Hilde Crevits heeft zeer recentelijk een wijziging van de kmo-portefeuille toegepast. Een kleine onderneming die tot nu toe via de kmo-portefeuille, in opleiding en adviezen investeerde, kreeg 40% steun van de Vlaamse overheid. Een middelgrote onderneming kreeg 30%. Vanaf 1 december werden deze percentages respectievelijk naar 30% en 20% bijgestuurd.)

Wenst u meer informatie over deze wijziging? Dan verwijzen we u graag door naar het ‘Agentschap Innoveren en Ondernemen – dienst Kmo-Portefeuille’.

Basiscriteria KMO:

 • Een kmo is een zelfstandig bedrijf met minder dan 250 werknemers én met een jaaromzet van maximum € 50 miljoen óf een balanstotaal van maximum € 43 miljoen.
 • Een kleine onderneming (ko) is een zelfstandig bedrijf met minder dan 50 werknemers én met een jaaromzet van maximum € 10 miljoen of een balanstotaal van maximum € 10 miljoen.
 • Een onderneming die vaststelt dat zij op het laatst afgesloten boekjaar de criteria overschrijdt, verliest de hoedanigheid van kmo (of van ko) slechts wanneer deze situatie zich gedurende twee opeenvolgende boekjaren voordoet en vice versa.

Wil je ook graag meer weten over ons open opleidingsaanbod?