Menu Sluiten

Wij zijn trots op iedere klant. Van klein tot groot, we helpen graag met hun digitale Marketing!

“Social media is zo’n trending begrip de dag van vandaag. Iedereen heeft wel Facebook, Twitter, Linkedin enzoverder. Wij wouden deze social media en dan vnl. Linkedin gebruiken als ondersteuning voor de rekrutering. Onze kennis bleef echter maar aan de oppervlakte, waarop we besloten om Isabelle in te schakelen. We hebben een zeer praktische en grondige opleiding gekregen, waar we zeer veel tips en tricks hebben meegekregen. Dit alles in een gemoedelijke sfeer, kopje koffie, precies alsof we collega’s waren. Ook na de opleiding staat Isabelle klaar voor eventuele vragen. We zijn op dit moment bewuster en diepgaander met Linkedin aan het werken, wat toch ons uiteindelijke doel was. Super tevreden klant.”

— Charlotte Wijckmans | Per-Sé bvba

“Dankzij Social Lemon heb ik een veel duidelijker zicht op Sociale Media, maar vooral hoe krachtig het is, en hoe makkelijk het in feite is om het te gebruiken. Isabelle legt alles haarfijn uit, en geeft duidelijke uitleg als je een vraag hebt. Echt een aanrader voor wie wil instappen in deze digitale wereld!”

— Koen Hugelier | www.hugel.be

“Hallo Isabelle,
We danken u alvast hartelijk voor de buitengewoon interessante opleidingen die u gegeven heeft aangaande Sociale Media en hoe hier mee professioneel om te gaan. Deze opleidingen gaan zeker een vervolg krijgen. Onze leden/deelnemers waren hierover zeer tevreden. Nogmaals dank ! ”

— Filip Van Mol | Eloya vzw

“Als bedrijf zijn wij reeds jarenlang actief in de eventsector. De laatste jaren deden wij beroep op Isabelle om onze events op Sociale Media een boost te geven. En dit was onmiddellijk een schot in de roos. Up to date follow up was voor ons prioriteit, en deze service is dan ook top, zelfs in het weekend! Voor ons is de samenwerking met Isabelle alvast een meerwaarde voor onze events. ”

— Bvba Anna’s Place | www.vipannasplace.be