Menu Sluiten

Open opleidingen

Workshop: Hoe Linkedin nu echt inzetten?

LinkedIn is je digitale visitekaartje maar vooral je belangrijkste netwerkplatform. Personal branding wordt steeds belangrijker. Hoe kun je gevonden worden door de juiste personen? Hoe maak je een goeie online indruk?

Wanneer? Donderdag 19 oktober 2023 van 13u tot 16u30 of woensdag 13 maart 2024 van 9u tot 12u30

Workshop: Facebook en Instagram voor Bedrijven

 • Hoe krijg je op een eenvoudige manier meer “pagelikes”?

 • Hoe creëer ik interactie?

 • Hoe vaak moet je eigenlijk posten?

Dat en nog veel meer tijdens deze Workshop.

Wanneer? Donderdag 28 september 2023 van 9u tot 16u

Workshop: Facebook / Instagram adverteren BASIS

 • Hoe leer ik doeltreffend adverteren op Facebook en Instagram

 • Hoe bereik ik mijn doelgroep?

 • Hoe stel ik mijn pixel in?

Dat en nog veel meer tijdens deze Workshop.

Wanneer? Dinsdag 10 oktober 2023 of dinsdag 26 maart 2024

Workshop: Facebook / Instagram adverteren ADVANCED

 • Hoe kan je een salesfunnel opmaken?

 • Hoe installeer ik conversion API via Gateway?

 • Hoe aan remarketing doen?

Dat en nog veel meer tijdens deze Workshop.

Wanneer? Donderdag 26 oktober van 9u tot 16u30

Training: Succesvol adverteren op Facebook & Instagram

 • Je leert via diverse doelstellingen advertenties maken
 • Je leert hoe je de prestaties van jouw advertentie kunt opvolgen
 • Je leert A/B testing: scoren met meerdere advertenties voor hetzelfde budget.
 • Je leert doelgroepgericht adverteren

Wanneer?  Donderdag 6 oktober 2022

Website Seo

Met kleine stapjes nr. 1 worden in Google door SEO

 • Je leert teksten schrijven die Google bovenaan zet.
 • Je leert de gedachtegang van Google en waarom SEO hierin belangrijk is. 
 • Je leert de SEO-tricks bij het schrijven van websitepagina’s. 
 • Je leert hoe je de correcte zoekwoorden vindt en inzet. 

Wanneer?  Donderdag 20 oktober 2022

Workshop: Video meets Social Media

Ben je een newbie of al een doorwinterde producer? Deze workshop is ontworpen om je te helpen met jouw video skills. Via smartphone leren we je hoe je het verhaal van jouw bedrijf vertelt met authentieke video.

Wanneer? 29/09/2021 of 17/11/2021

Workshop: Instagram

Instagram is het snelst groeiende sociale netwerk van de laatste jaren. Het is heel populair bij jongeren, maar ook het bredere publiek lijkt nu de weg naar dit erg visuele sociale netwerk te vinden. Waar wacht je nog op om met jouw bedrijf ook aanwezig te zijn op Instagram?

Wanneer? 25/11/2021

Workshop: Social Media Content Creatie

Content Marketing is een buzz woord en hype.  Content Marketing bestaat uit foto en video en is de sleutel tot een groter bereik, meer leads en een betere conversie. Visuele content is van belang bij elke conversatie op elke sociale media platform. Tijdens deze workshop reiken we je een plan aan waarop je een content marketing strategie kunt bouwen. Je leert hoe je visuele content kunt maken voor jouw bedrijf

Wanneer? 30/11/2021

Workshop: Ontwerpen met Canva

Met behulp van de gratis online tool Canva hoef je geen dure grafisch ontwerper te betalen. Je maakt heel eenvoudig en snel je eigen ontwerpen voor sociale media, websites, nieuwsbrieven, drukwerk, enz.. Tijdens deze hands-on workshop leren we je de kneepjes van het vak zodat je zelf professioneel ogende visuals en designs kan creëren.

Wanneer? 2/12/2021

Training: Facebook Analytics

Zet je Facebook in voor jouw bedrijf maar weet je niet goed of je wel echt goed bezig bent? Of je een stijging in verkoop kan linken aan een bepaalde actie op Facebook? Wil je jouw uitgaven kunnen verantwoorden tegenover je baas? In deze opleiding leer je alles over hoe je Facebook Analytics daarvoor kan gebruiken.

Deze workshop is er voor marketingmedewerkers, e-commerce eigenaars en zaakvoerders die meer inzicht willen krijgen over bezoekers van hun website en sociale media.

Training: Maak van jouw medewerkers sociale media ambassadeurs

Veel bedrijven zijn vandaag actief op sociale media met bedrijfsprofielen. Daarnaast zien we dat veel van hun medewerkers misschien nog actiever zijn op sociale media. De aanwezigheid van de medewerkers biedt heel wat opportuniteiten voor jouw bedrijf. 

Deze workshop is er voor zowel HR, marketing als sales professionals binnen je bedrijf. 

Training: LinkedIn voor Professionals

Nog meer succes uit LinkedIn halen! Je hebt al een redelijk gevuld LinkedIn profiel en bijhorend online netwerk.  Af en toe nodig je ook bekenden uit. Je hebt een bedrijfspagina aangemaakt, maar wat moet je daar eigenlijk mee? Adverteren op Linkedin en bloggen, daar zou je eigenlijk ook wel meer willen over weten.  

Deze workshop is er voor iedereen die al een basis Linkedin heeft. 

Training: Rekruteren via LinkedIn en andere sociale media

De juiste medewerker te vinden voor uw organisatie is niet altijd makkelijk. Sociale media wordt dan vaak gezien als een wondermiddel maar HR afdelingen hebben die niet altijd goed onder de knie. Hoe zien kandidaten jou ( jouw persoonlijk en professioneel profiel) en je bedrijf op LinkedIn? Ook voor rekrutering gaat het “geven en terugkrijgen” principe op. Deze praktijk gerichte training laat je toe snel te starten met tips en tricks om de ideale kandidaat aan te trekken vanuit professionele accounts en wervende content. 

Training: Social Selling

Social selling is de interactie aangaan met potentiële en bestaande klanten via social media op het juiste moment met de juiste boodschap. Salesteams kunnen via social media prospecten identificeren, beter leren kennen en overtuigen om klant te worden.

Workshop: Van persoonlijke Facebookpagina naar Zakelijke bedrijfspagina

Facebook marketing, je kan er niet meer omheen. Niet alleen kun je via Facebook op een snelle en efficiënte manier klanten informeren, via Facebook bereik je ook een groot aantal potentiële klanten. Met de juiste benadering wek je bij deze groep via sociale media zeker interesse voor jouw product of dienst. 

Deze workshop is er voor elke ondernemer die nog GEEN Facebookpagina voor het bedrijf actief heeft of wel een Facebookpagina actief heeft maar er verder niets mee doet.