Menu Sluiten

Zakelijk bloggen

Overtuig lezers van jouw vakkennis!

Je vindt een blog schrijven te veel moeite voor het resultaat dat je verkrijgt? Je weet niet waar zoeken naar gepaste onderwerpen of hoe een goeie tekst te schrijven? Of denk je dat enkel mensen met interesse in mode blogs lezen? Toch zijn wij ervan overtuigd dat een blog ook voor jouw bedrijf vooral voordelen heeft:

  • Een blog zorgt voor meer en up-to-date verkeer. Zo word je sneller gevonden via Google en slaan potentiële klanten dus sneller af naar je website.

  • Een blog is de manier om je bedrijfsgezicht te tonen. Een gezicht waar af en toe eens een emotie van af te lezen mag vallen. Je klant praat wellicht liever van mens tot mens, dan van mens tot bedrijf.

  • Een blog toont je kennis van zaken en dat is nog steeds dé reden waarom klanten voor je kiezen. Bang dat er weggelopen wordt met je gratis expertise? Niet nodig! Wie je leert kennen, komt het daarna nog eens graag persoonlijk van je horen. Van mens tot mens dus.

  • Een blog is daarnaast de ideale manier om van jouw bedrijf een gespreksonderwerp te maken. Tevreden lezers delen het nieuws graag op hun sociale media of praten erover met vrienden. Wie wil nu geen gratis reclame?

Overtuigd? Maar lijkt het toch nog te veel om dit zelf te doen? Social Lemon helpt je graag. Samen zoeken we een gepaste stijl: altijd persoonlijk, maar met het juiste evenwicht tussen de sérieux van jouw bedrijf en de knipoog die de klant overtuigt. Daarna gaan we op zoek naar ideeën en onderwerpen die je klant (en wellicht ook jezelf) interesseren en kunnen onze vlotte pennen zijn werk doen.

Geef je niet graag alles uit handen en heb je zelf wel een vlotte pen of een emmer vol ideeën? Dan is het uiteraard ook mogelijk dat we je enkel een duwtje in de rug geven, dat we beiden aan het schrijven gaan of dat wij je eindredacteur worden. Elk pakket wordt op maat samengesteld.

Meer informatie of eens samen nadenken?