Menu Sluiten

Nieuws en Tips

Wat kan ik met die Facebook Fotocarrousel?

Bij Facebook heb je de optie om foto’s in carrousel te laten verschijnen. Dit betekent dat jouw volgers meerdere foto’s naast elkaar zien en ze hierdoor kunnen scrollen.  

Hoe komen die foto’s daar nu?  

Van zodra je de optie Carrousel aanklikt krijg je een invulveld te zien waarin je uw gewenste URL plakt.  Van deze verwijzende pagina worden nu de afbeeldingen in uw bericht gekopieerd. Vind je ze niet mooi of voeg je liever andere toe dan kan dit. Je kunt ook opteren om maar één afbeelding te laten staan. Dit hoeft zelfs niet de foto te zijn die van de website komt. 

Het mooie eraan is dat je volledig zelf kiest. 

Heb je andere meer sprekende foto’s, voeg ze toe en klik de rest weg. Je zult ook altijd de volgorde zien waarin de foto’s getoond zullen worden. Ook hier kun je mee spelen. Door gewoonweg de afbeelding vast te grijpen en te verplaatsen kun je die eerst of zelfs laatst zetten. 

Bij de gratis versie worden alle foto’s naar één URL gelinkt. De URL die je zelf hebt opgegeven. Interessanter wordt het als je via Facebook Advertising gaat werken en meerdere producten of diensten van uw bedrijf in de kijker wil zetten.  Bij uw advertentie ook opteren om een call-to-action (doorklik button) toe te voegen.  Je kunt dus meerdere pagina’s of URL’s in uw bericht linken. 

Wil je hier graag meer over weten? Contacteer ons voor de mogelijkheden. 

Klik op het status symbool om een nieuw bericht op te maken. Je krijgt gelijk een keuze menu.

Kies Facebook carrousel en vul de verwijzende URL in.

Selecteer en/of verschuif de gewenste foto's. Je klikt hierbij op de foto's die je aan uw bericht wil toevoegen. Kies je maar één afbeelding dan wordt ook maar één afbeelding in uw bericht getoond.

Je kan optioneel ook de tekst onder de foto wijzigen.

Posted in Facebook

Gerelateerde berichten

Wil je up-to-date blijven?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Geen paniek! We spammen niet met onnodige mails. Laat hier je voornaam en e-mailadres achter.