Menu Sluiten

Social Media Audit

Gratis Social Media Audit
Op het juiste moment, op de juiste plaats zijn is essentieel voor het bouwen aan een succesvol bedrijf.

“The right time at the right place”, de sleutel tot succes.

Die sleutel bestaat uit verschillende puzzelstukjes en een sterke aanwezigheid op social media is en blijft het grootste stuk van allemaal. Met een groep van gepassioneerde digital marketeers staan we klaar om je huidige digitale marketingstrategie aan een analyse te onderwerpen en die analyse om te zetten in een hapklaar plan voor de toekomst. Social Media wordt een wereld waarin je je helemaal thuis zal voelen.

Ben je op zoek naar …

  • Een présence op social media die je omzet kan stimuleren en je merk over de tongen laat rollen?

  • Een manier om je marketingplannen om te zetten van de traditionele manier naar de digital way?

  • De weg om woorden zoals Facebook, Twitter en Instagram te gaan omzetten naar echte klanten?

  • Een methode die likes en shares transformeert in offertes en bestelbonnen?

  • Alles wat hierboven staat vermeld, zonder dat je hiervoor 10 uur extra per dag tevoorschijn moet gaan toveren?

Is het antwoord op één of meerdere van deze vragen JA? Twijfel dan niet langer over het feit dat Social Lemon je nieuwe beste vriend zal worden. Of het nu gaat om je naam online te gaan boosten, een complex marketingplan in eenvoudige handelingen om te zetten of het ontginnen van nieuwe markten, onze strategen werken een tailor-made plan uit.

15 minuten van jouw tijd, meer hebben we niet nodig om tot concrete stappen te komen. Complexe materie, buzzwords of pure magie?

Helemaal niet! 15 minuten is de tijd nodig voor 1 telefonisch gesprek, waarin we elkaar leren kennen en meteen de vibe van jouw bedrijf gaan opsnuiven. We luisteren naar je doelen, wensen en verwachtingen en injecteren meteen een dosis know-how in het gesprek.

Voor je het weet surf je doorheen de wereld van social media, alsof je er geboren werd. EN DAT HELEMAAL GRATIS! En wil je er een vervolg aan breien? Dat beslis je helemaal zelf.

forum